Výjezd se neruší. Pardubice vypraví vlak do Prahy i v lednu

Foto: Lukáš Fabián, hcdynamo.cz

Měl to být hokejový svátek. Reklama na Tipsport extraligu. Vrchol celé základní části. Páteční souboj Sparty s Pardubicemi se ale z pochopitelných důvodů – ostatně jako celé kolo – odložil na středu 17. ledna.

Pardubice do Prahy na poslední předvánoční zápas vypravovaly speciální vlak, mělo jít o jeden z největších fanouškovských výjezdů v historii české nejvyšší soutěže.

Jenže dlouho plánovaná akce ve vyprodané O2 areně se musela ani ne 24 hodin před jejím začátkem zrušit. Tedy lépe řečeno odložit. 

Vše, co Dynamo plánovalo na 22. prosince, je totiž v plánu i na lednovou dohrávku. Pardubice se rychle dohodly s dopravcem a potvrdily, že Dynamo Express vyjede i v lednu.

„Jízdenky, které si fanoušci dopředu zakoupili, zůstávají v platnosti a speciální spoj do Prahy vyjede ve středu 17. ledna. Vstupenky na zápas rovněž zůstávají v platnosti," informuje pardubický klub na svém webu. 

„Navzdory nešťastné události věříme, že i v náhradním termínu vyrazí do O2 areny zaplněný Dynamo Express."

V případě, že by se někomu z fanoušků nový termín nehodil, může si nechat vrátít peníze jak za jízdenku, tak i za vstupenku na zápas. Jakým způsobem o refundaci požádat, se podrobně dočtete na pardubických stránkách. „Navzdory nešťastné události věříme, že i v náhradním termínu vyrazí do O2 areny zaplněný Dynamo Express," přejí si Pardubice.

Program odloženého 29. kola Tipsport extraligy

Středa 17. ledna:
17:30 HC Škoda Plzeň – Banes Motor České Budějovice
18:00 HC Kometa Brno – HC VERVA Litvínov
18:00 HC Olomouc – HC Energie Karlovy Vary
18:00 Mountfield HK – BK Mladá Boleslav
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Oceláři Třinec
18:30 HC Sparta Praha – HC Dynamo Pardubice (O2 TV Sport)

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz